Bővül a Google Pixel 3 XL tartozékkínálata

Az októberi bemutatóhoz képest kissé korán tették közzé a Redditen azt videót, amelyben egy Google Pixel 3 XL kicsomagolásának lehetünk tanúi. A készülékből nem sok látszik, leszámítva a hátlapot, amin egy ujjlenyomat-olvasó és egy darab kamera található, összhangban az eddigi értésülésekkel. Jelen esetben viszont nem is maga az eszköz a lényeges, több, hitelesnek tűnő prototípust is láttunk már képen, hanem a doboz tartalma.

Google Pixel 3 XL Leaked Unboxing from r/Android

A korábbi évek gyakorlatával ellentétben a Google nem csak egy raklapnyi átalakítót és kábelt mellékel a referenciamobil mellé, hanem fülhallgatót is. Természetesen Type-C csatlakozóval ellátva, mert 3,5 milliméteres jack port ezúttal sem lesz. Adapter viszont igen, ahogy sztereó hangszórópár is, ha már a zenei képességeknél tartunk. Egyébként a szokásos kiegészítőket látjuk: Type-A - Type-C kábel, Type-C USB-OTG adapter, és persze a hálózati töltőfej.

Azóta történt

  • Így jár, aki a metrón nyomkodja az új Pixelt

    Azt bizony valaki észre fogja venni. És jó eséllyel le is fotózza. A képek egybevágnak az információhallommal, ami hirtelen és nagy tételben kikerült a világhálóra. Állítólag a feketepiacon jól fogy a Pixel 3 XL.

  • Október 9-én érkeznek az új Pixel telefonok

    New Yorkban rántja le a leplet a Google az idei referenciakészülékeiről, amelyeket szépségversenyre valószínűleg nem nevez be. Új Pixelbook is befuthat.

Előzmények

Hirdetés