Április 19-én jön a Honor 10

A Huawei P20-széria bemutatása után hamarosan jöhet a hasonló alapokra építkező, de várhatóan olcsóbb EMUI-s csúcsmodell a másik márkától, Honor 10 néven. A tíz nap múlva megrendezésre kerülő esemény plakátja a dupla kamerás megoldást és a mesterséges intelligenciához való kötődést is leleplezi. A P20 Prón már megmutatkozott, twilight fantázianevű, színátmenetes felület is eljut a Honorra, ha hihetünk a fotónak.


[+]

Eddigi pletykák alapján 5,8 hüvelykes, felül bemetszéssel rendelkező kijelzőt várunk, HiSilicon Kirin 970 rendszerchipet és 12 + 20 megapixeles hátlapi párost. A kínai premier után még közel egy hónapot kell várnia az európaira, az ugyanis május 15-én lesz, ahol ott is leszünk és a lehető leggyorsabban közzétesszük a fotóinkat és a videót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

Hirdetés