Hirdetés

Nyári meglepetés az iGO-tól

Hirdetés

Az iGO idén nyáron meglepetést tartogat a felhasználóknak, akik június 22-től ingyen letölthetik a legkedveltebb nyári útvonalak térképeit, így Görögország térképét, és az oda vezető főúthálózat rendszerét, a legfrissebb Horvátország és Románia térképet, valamint a hazánkban először forgalomba kerülő, egyedülálló Törökország térképet.

 

„Az ajándék térképcsomag használatával Magyarországról egészen a kedvelt tengerparti üdülőhelyekig navigálhat a felhasználó, hiszen a frissítés tartalmazza azon országok főútvonalait is, amelyek eddig nem szerepeltek az iGO-ban. Megtalálható benne Albánia, Szerbia, Montenegró, Macedónia és Bulgária főúthálózata, így az iGO egészen a célig elvezeti az utazót. Az országok között nem kell térképet cserélni, hiszen az iGO áttervez az országhatárokon is, így csak meg kell adni a célpontot, és követni a szoftver utasításait.” – nyilatkozta Fazakas András, a Nav N Go Kft. Operatív Igazgatója.

Az iGO nyári térképfrissítése annak is hasznos, aki itthon marad, és belföldön próbál kikapcsolódni. A letölthető iGO Magyarország térkép ugyanis tartalmazza a legújabb úthálózat-változásokat. Benne van például az M6-os forgalomnak átadott szakasza, az M35-ös, valamint több ezer kisebb módosítás, ami még kényelmesebbé teszi a közlekedést. Külön érdekessége a frissített magyar térképnek, hogy a POI-k közé bekerültek a szelektív hulladékgyűjtők és a geocaching pontok.

A frissítés az iGO felhasználók számára ingyenesen elérhető a www.i-go.com/hu/update weboldalról. Az iGO Magyarország, Horvátország és Románia termékkel rendelkezők csak az adott ország térképének frissítésére jogosultak, míg az iGO Kelet-Európa 2006 és az iGO Európa 2006 szoftver felhasználói a teljes csomagot letölthetik. A frissítést térítés ellenében a hivatalos iGO márkakereskedők is elvégzik.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Hirdetés