Nem lesz hét megapixeles a Samsung i710

Több helyen is felröppent az az információ, hogy a Samsung i710 7,2 megapixeles optikát kapna. Ez enyhén szólva is túlzás, egyrészt általában véve is 7,2 megapixeles kamera ritka, mert ott már nem szokás szőrözni a tizedesvessző utáni maradványértékkel, másrészt kicsit merész lenne azt gondolni, hogy a Samsung csak úgy kihagy néhány lépést és rögtön egy ekkora optikával lepi meg az európai piacot.
Akkor vajon miért terjedt el ez a pletyka? Mert valahol, valakik sikeresen összekeverték a megabit és a megapixel fogalmát, az i710 ugyanis nem hivatalos forrásaink szerint 7,2 megabit/s adatátviteli sebességre lesz képes, ha megfelelő HSDPA hálózatot talál. Nagyon nem mindegy! Pláne, hogy ezzel az egyik első olyan készülék lesz, amely erre alkalmas.


Forrás: www.gsmarena.com

 

Amit még érdemes tudni az i710-ről, hogy Windows Mobile operációs rendszert futtat, QVGA érintőképernyőt kapott, az optika továbbra is mindössze két megapixeles (nem elhanyagolható különbség!), a belső memória microSD kártyával bővíthető, nem maradt ki a Bluetooth, és az EDGE átvitel lehetősége sem, ám a WLAN támogatás hiányzik. Az i710 az idei év második felében jelenhet meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés