Néhány hónap múlva érkezhet a Moto X (2015)

Hozzánk egy kicsit megkésve, körülbelül egy hónapja érkezett meg a Motorola Moto X (2014), ami nem csak egy kiváló készülék volt, hanem mérföldkő is a márka történetében, hiszen az volt az utolsó készülék, ami a Google égisze alól került ki a piacra, tavaly ugyanis a Lenovo az amerikai márka teljes mobilos részleget felvásárolta.


[+]

A váltás látszólag zökkenőmentesen zajlik, hiszen a Motorola elnöke, Rick Osterloh tegnap délután azt írta Twitter csatornáján, hogy idén is igyekeznek tartani a kialakult éves éves ciklusukat a Moto X esetében is, ami eddig minden év augusztusa/szeptembere körül frissült. A külsőről és a specifikációkról még csak találgatni lehet, azt azonban a Motorola már megerősítette, hogy lesz idén Snapdragon 810-zel megáldott telefonjuk és ha nem terveznek a Moto X fölé valami új zászlóshajót, akkor jó eséllyel a 2015-ös X-et látják majd el ezzel a lapkakészlettel.

Reméljük, hogy a Motorola-Google közös időszaka alatt kialakult kiváló frissítési rutin a Lenovo irányítása alatt sem fog alábbhagyni, és az új generációs Moto X is az éppen aktuális Android verzióval fog érkezni és 1-2 évig benne is marad a támogatási listában.

Előzmények

Hirdetés