MWC 2024: Feltöltötték az Energizer flipes mobilját

A prototípus a minap lemerült, most viszont működés közben is megtekintettük.

Enyhén ironikus, hogy a Showstoppers eseményre érve lemerült az Energizer novemberben érkező, hajlítható képernyős okostelefonja - ott volt mellette a 28 000 mAh-s P28K, ám valamiért nem sikerült megosztani az energiáját.


[+]

A lényeg: 500 euróra belőtt starttal az Energizer Ultimate U660S (jobb név nem akadt?) a legolcsóbb foldable telefonokkal fog versenyre kelni, és a magas gyártási költségek miatt a hardver az, ahol a márka mögött álló Avenir Telecom meghúzta a nadrágszíjat: a MediaTek Helio G99 egy kompetens, ám nem túl fürge 4G-s chip.


[+]

Azért a 12/256 GB-os kiszerelés elég jól hangzik, a 6,67"-es FHD AMOLED panel pedig kirobbanó színekkel teszi a dolgát, a Galaxy Z Fliphez hasonló, jól látható hajlításmintával. Ugyan az MWC-n kiállított prototípus nem végleges, a zsanér jó minőségűnek tűnik, bár marad az összecsukás után középen rés.


[+]

Nyitva 25 megapixeles, csukva pedig egy 64 megapixeles normál és 8 megapixeles ultraszéles kamera érhető el, az utóbbi kettő mellé pedig egy apró, színes panel szegődött, a komponálást segítve és persze az értesítéseket és egyéb kulcsinformációkat megjelenítve.


[+]

Előzmények

Hirdetés