MWC2015: Kameránk előtt pózolt a Galaxy E7

A Samsung idén elvileg egy kicsit visszafogja magát, legalábbis terméktípusok számának tekintetében kevesebbre lehet számítani. Az MWC-n már leleplezték a Galaxy S6-ot és annak edge változatát, de más újdonságokat is megtapogathattunk a kiállítás keretében. Ilyen a korábban bemutatott Galaxy E család legnagyobb tagja, mely az E7 fantázianevet kapta.

Samsung Galaxy E7
[+]

A 151 x 77,2 x 7,3 milliméteres készülékbe egy 5,5 hüvelykes, HD (720 x 1280 pixel) felbontású Super-AMOLED panel került, mely élénk színekkel, kiváló betekintési szöggel, és jó fényerővel rendelkezik. Az E7 körül fém keret fut körbe, plusz a hátlap is ebből az anyagból készült, így az anyaghasználatba nem lehet belekötni, hűvös, minőségi érzést kelt a masina. Belül egy 64 bites architektúrájú Snapdragon 410 chipset található, az 1,2 GHz-es processzor pedig négy Cortex-A53 magot tartalmaz.

Samsung Galaxy E7
[+]

Nagyon jó hír, hogy az E7-ben 2 GB RAM található, és a belső tárhellyel sem spóroltak, hiszen 16 GB-os flashmemóriát szereltek a masinába, amit microSD kártyával még tovább lehet bővíteni. A Samsung újdonságának fedélzetén egyelőre az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszer futott, természetesen a TouchWiz felülettel megfűszerezve, ám az elmondások alapján a nagyon közeli jövőben a Lollipop is megérkezik majd rá.

Samsung Galaxy E7
[+]

A hátlapon egy 13 megapixeles kamerával fotózhatunk, 1080p-ben pedig videózhatunk, sötétben egy ledes villanó tehet jó szolgálatot. Az előlapi modul 5 megapixeles. Adatkommunikációs szempontból el vagyunk kényeztetve, Cat.4-es 4G/LTE, NFC, Bluetooth, GPS, valamint két SIM kezelésének lehetősége.

A középkategória meghódítására szánt készülék további erénye lehet a 2950 mAh kapacitású akkumulátor, mely a keveset fogyasztó SoC és kijelző párosa mellett valószínűleg elég hosszú üzemidőt biztosít majd. A hazai árazásról és megjelenésről egyelőre nincs információnk.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés