Moto X rózsafa burkolatban

A tavaly augusztusban leleplezett Moto X nem annyira műszaki paramétereivel, hanem sokkal inkább testreszabhatóságával lopta be magát a vásárlók szívébe, hiszen ezúttal nem csak a burkolat színének, hanem annak anyagának megválasztsára, valamint a hátlap gravírozására és néhány készülék-beállítás és előre telepített alkalmazás kiválasztására is lehetőséget teremtett. A tengernyi árnyalatban elérhető palsztik borítás mellett a Moto Maker szolgáltatáson keresztül fából készített hátlap használatára is lehetőség nyílik, melyek köre most a rózsafával gazdagodott.

A Motorola tavalyi csúcsmodellje mostantól tehát rózsafa, bambusz, indiai tölgy és ébenfa burkolattal is rendelhető, ám a mogyorófa valamiért kikerült az amerikai gyártó repertoárjából. Az egyszerű színváltozatoktól eltérően a fából készült borítások esetén 25 dollár, vagyis nagyjából 5500 forintos felárat kell fizetni, hiszen a fa megmunkálása jóval bonyolultabb feladat mint a műanyagok fröcssöntése.

Azóta történt

  • Moto X+1 – Full HD kijelzővel

    A Motorola Mobility termékfelelőse egy képernyőfotó megosztásával leplezte le a bejelentés előtt álló készülékének kijelzőfelbontását.

  • Moto X – 64 GB tárhellyel is

    Kétszeres mennyiségű belső memóriával is rendelhető a Motorola remekül testreszabható okostelefonja.

  • Sajtóképen a Moto X+1

    Újabb képen is látható a Motorola remekül testreszabható okostelefonjának ráncfelvarrt kiadása.

  • Moto Maker – már Németországban is

    Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság után Németországban is egyedi igényeknek megfelelően rendelhető a Motorola Mobility legerősebb mobilja.

Előzmények

  • Készül a Moto X utódja

    Nyár végén dobja piacra a remekül testreszabható készülékének frissített változatát a Motorola.

  • Európában is beindul a Moto Maker

    Rövidesen Mexikóban is Nyugat-Európában is beindítja egyedi konfigurációs szolgáltatását a Motorola.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

  • Moto X árvágás a láthatáron

    Bálint-napi promóció keretében két héten át jelentős árengedménnyel lesz elérhető a Motorola tavalyi csúcsmobilja.

Hirdetés