2019. február 22., péntek

Gyorskeresés

Mobilarena TV: A stílus új definíciója?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Ma a Huawei P9 lite-tal foglalkozunk, ami egy egész erős, középkategóriás Kirin chipsetet kapott, van rajta ujjlenyomat-olvasó, jó lett az árazás, plusz kellemes az üzemidő, közepes a kamera.

A Huawei kötelékébe egy egész népes P9 család tartozik már, ebbe sorolható a korábban bemutatott P9 és P9 Plus, valamint ennek a famíliának tagja a mai vendégünk, a P9 lite is. A készülék nem meglepő módon a P8 Lite örököse, és több helyen előrelépett hozzá képest: a keret például már végre tényleg fémből készült, bár a hátlap nem, lehet, hogy az a következő évi termék szexepilje lesz. Az előlapon egy 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású megjelenítőt találunk, belül pedig már a nyolcmagos processzorral ellátott, egész erős középkategóriás chipset, a Kirin 650 dübörög, bár sajnos munkáját csupán 2 gigabájt RAM segíti. A hátlap nem csak a 13 megapixeles kamera, hanem az ujjlenyomat-olvasó miatt is érdekes, illetve belül megbújó 3000 milliamperórás akkumulátor is jelentős előny a tavalyi modellhez képest.

A rendszersebesség kiváló, de hogy mit nyújt tényleges ezen a hardveren a Marshmallow operációs rendszerre épített EMUI 4.1 felület, illetve milyen a telefon összképe, érdemes-e váltani a korábbi telefon tulajdonosainak, arról a 18 órakor kezdődő adásban fogunk hosszabban beszélgetni.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.