Mobilarena TV: Diadalív?

A Samsung sikerrel zárta MWC-s szereplését, a Galaxy S6 és az S6 edge ugyanis a barcelonai show két legnépszerűbb terméke volt. Most jön azonban a neheze, ugyanis igen erős konkurencia mellett kell az elmúlt két év S-széria eladásait túlszárnyalni, az előrendelések mindenesetre eddig szép számmal érkeztek. A Samsung új csúcskészülékei egyébként most már nem csak hardveres tudásukkal, hanem küllemükkel is a csúcsra törnek, az igencsak szemrevaló és vékony külső alá viszont a korábbinál soványabb telep került, emellett a microSD kártyafoglalat is kimaradt.

Cserében ultragyors tárolóegység, 14 nanométeres SoC, nagy sávszélességű DDR4 memória és két remek kameraszenzor került a fémkeretes házba, amelyet elöl-hátul finoman csiszolt Gorilla Glass 4-es üveglap véd. Nem csak a külső, a szoftveres felület is megújult, azt viszont, hogy mindez a sebességen és a használatóságon is meglátszik-e, most nem szeretnénk elárulni, este hatkor ugyanis pont ilyesmiről szeretnénk élő, egyenes adásban beszámolni.

Azóta történt

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

  • „Törésteszten” járt a Galaxy S6 edge

    Az edge-et szorongató hölgy megelégelte az ívelt kijelzős Samsung készülék óvatos tapogatását, és megpróbálta azt a padlóval egyenlővé tenni.

Előzmények