Micromax Q80: Újabb kétkártyás Indiából

Hirdetés

A Nokia és a Motorola számára hosszú ideig India is Kína jelentette a legbiztosabb piacokat, ám a helyi gyártók megerősödésével ez a pillér és gyengülni látszik. Az alant látható, 4999 indiai rúpiáért, azaz valamivel 21 000 forint alatti áron elérhető készülék nem csak két SIM fogadására alkalmas, de akár 3G és WLAN hálózatok elérésére is lehetővé teszi. A QWERTY gombsoros készülék más téren is hozza az elvártakat, hiszen 2,4 hüvelykes, 320x240 képpontos kijelzőt, 3 megapixeles fő és videohívásokhoz használható VGA előlapi kamerát, FM rádiót, sztereó hangszórót, 68 MB belső tárhelyet, microSDHC kártyahelyet és 1200 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A mindössze 13 milliméter vastag és 113 grammos Micromax Q80 további érdekessége, hogy egyedi Push e-mail is tartozik hozzá, valamint előre telepített Opera Mini, Snaptu, Bloomberg UTV, ngpay, Burnout, Newshunt, Facebook és Nimbuzz alkalmazásokkal érkezik.

Azóta történt

  • Micromax A100 – filléres öthüvelykes

    Indiában negyvenezer forintnak megfelelő áron debütál az öthüvelykes kijelzővel felvértezett kétkártyás Micromax Android ICS okostelefon.

  • Érkezik a Micromax 3D kijelzős óriása

    Öthüvelykes, térhatású megjelenítővel szerelt Jelly Bean okostelefon bemutatására készül az olcsó telefonjairól ismert indiai gyártó.

  • Bemutatkozott a Micromax A115

    Térhatású megjelenítővel felvértezett, mérsékelt árfekvésű kétkártyás okostelefonnal rukkolt elő az indiai Micromax.

  • Canvas HD Pro – Full HD kijelzővel

    Hatalmas megjelenítővel, négymagos processzorral és kiemelkedően magas felbontású elő- és hátoldali kamerával érkezik a Micromax kedvező árfekvésű Jelly Bean mobilja.

Hirdetés