Megindult a Honor 5X Marshmallow-s frissítése

Hirdetés

Nemcsak nálunk népszerű a Honor 5X: a Huawei önállóan működő brandje máshol is komoly sikereteket ért el a jó ár/érték arányú, fémházba öltözött phablettel, amelyből több mint 8 millió darab fogyott eddig világszerte. A gyártó már hónapokkal ezelőtt közölte: készülőfélben van az EMUI 3.1-gyel és Android 5.1-gyel elstartoló készülék nagyszabású frissítése, amelynek a héten megkezdődött a közzététele.

Nemsokára Marshmallow frissítést kap a Honor 5X
Megkapta az Android 6.0-s frissítést a Honor 5X [+]

A MobiPicker információi szerint először az Ázsiai variánsok jeleztek, hogy elérhető az Android 6.0 Marshmallow csomag, amely az egyéni szoftverfelületet 4.0-ra frissíti. A többi régió is hamar kiveheti a részét az OTA-n, azaz vezetékmentes hálózatokon elérhető update-ből.

Előzmények

  • 8 millió Honor 5X kelt el eddig

    A Huawei kötelékébe tartozó brand középkategóriás ajánlata eddig remekül fogy. A következő cél a nyolc számjegyű eladási mutatók elérése.

  • Honor 5X - tisztességes munka

    Komolyan előrelépett a Honor X sorozata egy év alatt, a fémház, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó és a Snapdragon 616 kombinációja viszont erősebb konkurenciával találkozik.

  • Több Huawei és Honor készülékre jön az Android 6.0

    Mint ahogy már más gyártók is, úgy a kínaiak is közölték, hogy mely kütyükre lesz elérhető a Marshmallow operációs rendszer. Felső és középkategóriás eszközök is részesülnek benne.

Hirdetés