Megerősítést nyert az Iconia W3 érkezése

Hirdetés

A Windows 8 táblagépek első generációja nem igazán tudta megváltoztatni a piaci erőviszonyokat, hiszen olcsó és valóban kompakt megoldások egyáltalán nem szerepeltek a repertoárban, ráadásul az azonos felületű, ám korábbi alkalmazásokkal nem kompatibilis Windows RT széria is alaposan összezavarta a vásárlókat. A rövidesen érkező rendszerfrissítés azonban hamarosan jóval olcsóbb és kisebb táblagépek készítésére is lehetőséget teremt, melyek előhírnöke az Iconia W3. A Windows 8 Pro alapokon nyugvó készülékről eddig is számos hírmorzsa szivárgott ki, ám nemrég az Acer finn részlege is megerősítette a létezését. Az Iconia W3 az eddigi 8,1 hüvelykes, 1280 x 768 képpontos megjelenítőt, 2 megapixeles előlapi kamerát, WLAN, és Bluetooth modult, Intel Atom Z2760 processzort, 2 GB RAM-ot, 32 vagy 64 GB belső memóriát, microHDMI kimenetet és 8 órányi üzemidővel kecsegtető akkumulátort kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

  • Acer Bulgari – Windows 8 alapokon

    Négyszeres HD felbontású kijelzővel és alacsony fogyasztású Intel Core i3 Haswell processzorral érkezik az Acer következő internettáblája.

  • Megérkezett az Iconia W3

    A Computex 2013 szakkiállításon mutatta be az Acer a piac első, nyolchüvelykes megjelenítővel szerelt Windows 8 alapokon nyugvó táblagépe.

  • Előrendelhető az Iconia W3

    Mérsékelt áron kezdett az Acer első, nyolchüvelykes Windows 8 internettáblája.

Előzmények

Hirdetés