Megérkezett az Oppo Reno8 Z

Stílusos hátsó, versenyképes hardver és egyelőre ázsiai elérhetőség jellemzi.

A Reno5 Z volt az egyik legelső hivatalos hazai forgalmazású Oppo telefon, amely a felső-középkategória alsó sávját pécézte ki magának némi kompromisszummal, és bár alig egy éve teszteltük, már a Reno8 család is az ábécé végére ért. A Reno8 Z lelke a nyolcmagos Snapdragon 695 5G chip az Adreno 619 GPU-val, amely 6,43"-es és 2400 x 1080 pixeles AMOLED panelt hajt meg 60 Hz-en rekedt képfrissítéssel, ám de 180 Hz-es érintésérzékeléssel.


[+]

A kameralyukas kijelző lapos fajta, komolyabb kávákat elkerülve, csinos kivitelben, a 64 megapixeles főkamera és a 2 megapixeles mélységszenzor pedig kapott hátul egy-egy LED karikát, amivel nem a környezetet fogjuk felvillanyozni (arra ott a szokásos LED vaku), az értesítések és a bejövő hívások kapnak stílust. A harmadik tag 2 megapixeles makrószenzor 4 cm-es tárgytávolságra szabva, szóval az ultraszéles és a zoomkamera lemaradt.


[+]

159,9 x 73,2 x 7,66 milliméteren és 181 grammon a telefon nem vészesen terebélyes, mégis belefért a 4500 mAh-s telep, amit Type-C porton 33 wattos adapterrel lehet gyorstölteni. A Reno8 Z Thaiföldön indít 13 ezer bahtért, ami az elég borsos 140 ezer forintnak felel meg, és van esélye, hogy a következő hónapokban ellátogat hozzánk, remélhetőleg egy picit kedvezőbb árcédulával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Újra támad az Oppo Reno7

    Csak most Oppo Reno8 4G néven. Nem meglepő, miután a Reno7 Lite Reno8 Lite néven is befutott, ráadásul ugyanarra a piacra.

  • Ismét keresztelőt tart az Oppo

    Azért nem mondjuk, hogy bemutatót, mert újfent egy már létező eszközt készülnek piacra dobni, konkrétan az indiaira.

Előzmények

Hirdetés