Még idén bemutatkozhat a Xiaomi Mi 11

A Snapdragon 888-as, villámgyorsan tölthető, méretes akkumulátorral szerelt csúcsmobilt sokan várják, és talán már idén megtörténhet a leleplezés.

Nemrég a Qualcomm leleplezte a jövő évi csúcsmobilokba szánt rendszerchipjét, a Snapdragon 888-at, és ahogy az lenni szokott, ilyenkor a gyártók is rendre felteszik a kezüket, hogy már náluk is készül ezzel a hardverrel egy telefon.

Ben Geskin volt az egyik koncepciógyáros, aki a jelenleg elérhető fotók alapján megalkotta a Mi 11-et
Ben Geskin volt az egyik koncepciógyáros, aki a jelenleg elérhető fotók alapján megalkotta a Mi 11-et [+]

A Xiaomitól maga a vezérigazgató, Lei Jun ígérte a Mi 11 érkezését, és úgy tűnik, ők tényleg nagyon hamar szeretnének előrukkolni a termékkel, olyannyira, hogy már idén, december 29-én be is mutatnák a terméküket.

Korábbi élőfotók az Mi 11-ről [+]

Amennyiben ez megvalósul, tényleg a Xiaomi lehet az első a sorban, kérdés, hogy csak az online bemutató erejéig lesz övék az elsőség, vagy esetleg a piacra dobással is be tudják előzni a többieket? A Mi 11 egyébként már valódi képeken is látható volt, és a jelenleg elérhető információk alapján QHD+ felbontású, 120 Hz képfrissítésű kijelzőre, 5000 mAh körüli akkumulátorra és 55W-os gyorstöltésre lehet számítani, meg persze egy gyönyörű, kávamentes formatervre kameralyukkal és Samsung 108 MP ISOCELL Bright HM3 szenzorral ellátott hátlapi főkamerával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés