- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Nagy akkumulátorral és Zeiss teleobjektívvel készül a Vivo X300e
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- A Nothingnál is Európa húzta a rövidebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Csakis az árának köszönhető ez, de annak nagyon. Akiknek ilyen pici telefon kell, azok 95%-ának csak nagyon alapfelhasználásra kell a telefon, hogy mindig elérhető legyen úgy, hogy a készülék kényelmesen elférjen a tenyérben és könnyen zsebre lehessen dobni. Ezek az emberek nem játszanak, nem néznek multimédiás tartalmakat, netezni is csak módjával. Mert ez a kijelzőméret mindezekre egyszerűen kényelmetlen, főleg miután az elmúlt sok évben mindenki rákényszerült hozzászokni a nagyobb kijelzőhöz, mert nem volt más. Ilyen alapfelhasználásra meg nagyon kevesen adnak ki 300 ezret. Mert semmi értelme. Pont ezért sikeres feleennyiért az SE.
-
doooo
veterán
-
Ricardo
titán
Ez komoly? Nem láttam a sikeréről vagy sikertelenségéről mostanában semmit se...
Ha igaz, akkor elég nyilvánvalóvá válik, hogy nem kellett volna 2 különálló kompakt modellt kiadni fél év alatt... Valami mással kellett volna ösztönözniük a vásárlókat tavasszal/nyáron, főleg mivel a Mini sokkal életképesebb az SE-nél. Az a réteg amely ilyen méretű mobilokat keres, elég szűk, véges.komolynak tűnik [link]
-
doooo
veterán
Konkretan jo nagy bukta..
Ez komoly? Nem láttam a sikeréről vagy sikertelenségéről mostanában semmit se...
Ha igaz, akkor elég nyilvánvalóvá válik, hogy nem kellett volna 2 különálló kompakt modellt kiadni fél év alatt... Valami mással kellett volna ösztönözniük a vásárlókat tavasszal/nyáron, főleg mivel a Mini sokkal életképesebb az SE-nél. Az a réteg amely ilyen méretű mobilokat keres, elég szűk, véges. -
hallerlaller
addikt
-
dsr
senior tag
Igen, en is csak ugy hivom oket, hogy "a hangos kisebbseg" de legalabb elertek a celjukat, mas kerdes, hogy mennyire eri meg a gyartonak
Szerintem semennyire , arra a minimális vevőszámra új készüléket fejleszteni.... Nem hinném , hogy pl a mi11-el szimpatizáló emberek 5-10%-ánál több venne mini változatot , ami szerintem abszolút nem fedezi a telefon előállítási és piacradobási költségeit.

-
Schuler888
senior tag
Igen, en is csak ugy hivom oket, hogy "a hangos kisebbseg" de legalabb elertek a celjukat, mas kerdes, hogy mennyire eri meg a gyartonak
-
Ricardo
titán
Pedig hogy ajnározták sokan. Meg,
hogy mennyire várós.
Elég sokan keresnek kiseb készüléket, de ahhoz nem elegen, hogy normális keresletet produkáljanak. Lehet, hogy idővel változnik fog, de a hangjuk jelenleg nagyobb mint a vásárló erejük.
-
SamiCsillag
senior tag
-
Ricardo
titán
Konkretan jo nagy bukta..
Az, csak próbáltam finoman fogalmazni
-
Schuler888
senior tag
-
johnny500
aktív tag
A műanyag nem prémium mindenki kivan (én nem
) , hogy a samu s21 alap verzió műanyag lesz hátul. -
Kamikaze75
tag
Ó ha idén kijön azt már januárban új verzió követi 😁
-
mrx1212
tag
-
klaya86
őstag
-
Ricardo
titán
-
doooo
veterán
Csak hogy jol ertsem, ugy indult az ev, hogy a 9es szeria az aktualis csucs, aztan dirrel-durral jott egy rakas 10es szerias, es meg ebben az evben jon a 11, ugy hogy tavaly q4-ben jelentek meg 8as szeriasok is.. hat ez a sony rekordjat is felul(alul) mulja...
Ha közben leállítják a 9-es széria gyártását, akkor még esetleg elfogadható...
-
Matt99
csendes tag
Remélem a mini-vel kapcsolatos pletykák igaznak bizonyulnak.
-
törölt tag
-
törölt tag
Remélem a 120w töltést rakják bele ,ha már elérhető ,engem nem érdekel mikor fog elromlani hülye duma,garancia legyen rá 2 év min.
-
Yeffy
veterán
meg persze egy gyönyörű, kávamentes formatervre kameralyukkal
lmao... tenyleg gyonyoru, 800. samu copypaste, persze edge szelekkel
-
atikó
őstag
Remélem egyszer fordulnak a gyártók és nem lesz üveghátlap hanem fém vagy műanyag ismét amit jó kézben tartani és 6" felé nem mennek, szerintem legyen 1-2mm vastagabb és már is belefér a nagyobb akku.
-
juuzer
addikt
Nekem még mindig tetszik, kövezzetek meg.

-
Schuler888
senior tag
Csak hogy jol ertsem, ugy indult az ev, hogy a 9es szeria az aktualis csucs, aztan dirrel-durral jott egy rakas 10es szerias, es meg ebben az evben jon a 11, ugy hogy tavaly q4-ben jelentek meg 8as szeriasok is.. hat ez a sony rekordjat is felul(alul) mulja...
-
törölt tag
Várom,volt 9,10 nekem is ,ezzel is az lesz azt a keveset amit legyártanak ,10mp alatt elkapkodják ,vagy horror ára lesz,
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Horgász topik
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Nagy akkumulátorral és Zeiss teleobjektívvel készül a Vivo X300e
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB KÉK Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Akku: 82%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB,Akku: 87% Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Nintendo Switch V2 64GB játékkonzol sok extrával garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Alkatrésznek eladó Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB zöld USA modell / jótállás nélkül
- AMD GAMING PC! Ryzen 3800X / RX 6750 XT/ 16GB DDR4 / 512GB NVMe / B550M AX!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB White Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5223, 100% AKKSI