Magentára vált a K&H

Magyarország második legnagyobb pénzintézeti szolgáltatója, a K&H összesen közel 1100 előfizetéssel a T-Mobile-t választotta új mobilszolgáltatójaként. A T-Mobile a K&H régi stratégiai partnerével, a T-Systemsszel összefogva győzött a pénzintézet által meghirdetett pályázaton, és ennek nyomán kötött a mobilszolgáltatások széles körére kiterjedő megállapodást a pénzügyi szolgáltató csoporttal.

A pénzintézet és a mobilcég közötti együttműködésnek a hangszolgáltatás, a vállalati levelezőrendszer mobilkészülékes elérése, a tömeges SMS és az internet-hozzáférés egyaránt részét képezi. A T-Mobile országszerte 12 ezer melléket mobilhívószámon tesz majd elérhetővé, így a vállalati mobiltelefonok és a mellékek közötti kommunikáció egyszerűbb lesz, a munkatársak pedig kihasználhatják az ingyenes csoporton belüli hívás lehetőségét.

A K&H fontos partnerünk lesz a jövőben, és a most körvonalazódó együttműködés közvetlen és közvetett módon tovább erősíti a nagyvállalati mobilpiacon betöltött vezető szerepünket – hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Winkler János, a T-Mobile vezetője. Örülünk, hogy egy erős versenyben, egyedi megoldások felvonultatásával is bizonyíthattuk, megfelelő válaszokkal szolgálhatunk a nagyvállalatok által megfogalmazott igényekre.

Azóta történt

Hirdetés