2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Alkalmazások rovat

Legyen Ön is Disney figura!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Eggyel talán vonzóbb alternatíva, mint beszélő ürülékként materializálódni a virtuális világban, de legalábbis népszerű ötletnek tűnik.

Hirdetés

A Samsung Electronics és a Disney AR Emoji hangulatjelekként kelti életre a legnépszerűbb Disney karaktereket a Galaxy S9 és Galaxy S9+ telefonokon. Az iPhone X-zel bevezetett animojikhoz hasonlóan az arcfelismerő rendszert kihasználva a legújabb Galaxyk is képesek 3D animációvá varázsolni a felhasználót, az előre telepített animgifeket pedig nagyjából minden platformon továbbíthatjuk a gyanútlan ismerősöknek kommunikációs célzattal.


[+]

Ehhez jönnek most a Disney karakterei, első körben az első, és talán legnépszerűbb páros, az 1928-ban megalkotott Mickey egér és Minnie. Az AR Emoji technológia a mélytanulás és az arcfelismerés ötvözésével képes leképezni több mint 100 eltérő arckifejezés 3D-mását, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy egyedi üzeneteken keresztül kommunikáljanak. Március 16-tól már akár Mickey vagy Minnie egérként is, a későbbiekben pedig többek között várhatóak a A hihetetlen család, a Zootropolis és a Jégvarázs szereplői is.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt

    Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.

  • Apple iPhone X - vissza a jövőbe

    Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.