Közel a Galaxy A41 startja

Erre céloz a lencsevégre kapott, generációsan meghízott akkumulátor.

A10-től A90-ig a Samsung tavaly tucatnyi készülékkel árasztotta el a világpiacot, és máris befutott hazánkba és szerkesztőségünkbe a Galaxy A51 és A71, amelyek a 2020-as sort nyitják. Kicsit alacsonyabb árszegmensben vert tanyát a Galaxy A40 egy éve, bár a nyolcmagos Exynos 7904 és az AMOLED panel is belefért, amelyhez 3100 mAh-s telep passzolt.

A Galaxy A41 akkumulátora a koreai minőségbiztosítási hivatalnál
A Galaxy A41 akkumulátora a koreai minőségbiztosítási hivatalnál (forrás: Safety Korea)

Idén a Samsung minden generációváltást akkumulátornöveléssel tud le, és erre a sorsra jut a bejelentés előtt álló SM-A415, azaz a Galaxy A41 is, melynek telepe 3500 mAh-ra hízik a SafetyKorea fényképe szerint. Kamerafronton úgyszintén fejlődés várható: 48 megapixeles lehet a középkategóriás darab főkamerája és 25 megapixeles a szelfiegysége. Összesen négy lencse kandikálhat kifele, amely közül az egyik makrócélokat szolgálhat. Elhangzott továbbá a 64 GB-os kezdőtárhely, az Android 10 főverzió és a OneUI 2.0-s felület, szóval versenyképes hardverrel készül a Samsung, már csak a mikor és a mennyiért kérdéskörök várnak tisztázásra.

Előzmények

  • Megvan a Galaxy A51 és A71 hazai ára

    A felső-közép, illetve a csúcskategóriában versenyez a Samsung két jól sikerült telefonjának folytatása.

  • Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell

    És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.

  • Samsung Galaxy A40 - középkezdés

    Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.

Hirdetés