2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Kínában debütált a Lenovo monstruma

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A PHAB Plus névre keresztelt kütyü 6,8 hüvelykes kijelzővel látott napvilágot, így még jobban elvékonyítja a határt a mobilok és a tabletek között.

Hirdetés

Mostanában arról volt hangos a sajtó, hogy a Lenovo átadja a mobilgyártást a Motorolának, vagyis innentől a kínai divízió a laptopokért és a számítógépekért lesz felelős. Az amerikai brand ugyanis szerintük jóval inkább vonzó név a telefonos piacon, így felesleges lényegében önmaguk alatt vágni a fát. Ha így van ha nem, a Lenovo azért most még bemutatott egy hatalmas tepsit Kínában, méghozzá PHAB Plus néven. A készülék egyértelműen a 6,8 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású kijelző miatt érdekes, amivel annyira elvékonyítja a határmezsgyét a mobilok és a tabletek között, amennyire csak lehet.

Lenovo PHAB Plus
[+]

A phablet felszereltség terén egyébként a középkategóriában versenyez, köszönhetően a Qualcomm Snapdragon 615 chipsetnek. A processzor nyolcmagos, ami négy 1 GHz-es és ugyanennyi 1,5 GHz-es Cortex-A53 magot jelent. A rendszermemória mérete 2 GB, az adattárolóé pedig 32 GB, microSD kártya bővíthetőségről nem esett szó. Arról viszont igen, hogy a hátlapon egy 13 megapixeles, dupla ledes villanóval ellátott fényképezőgép található, a monstrum két SIM-et kezel, és egy 3500 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával. A kínai szolgáltatók kínálatában elérhető PHAB Plus 2599 jüanba, vagyis körülbelül 114 ezer forintba kerül.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.