Készül a Realme Pad 2, itt vannak róla az első képek

Visszatér a MediaTek lapka használatához a Realme, érkezik második táblagépük.

MediaTekkel indult, majd kísérletezett a Qualcommal és az Unisoccal is a Realme táblagépes fronton, ám olybá tűnik, hogy az első volt az igazi, mert visszatérnek a MediaTek szettekhez a készülő Realme Pad 2 4G táblagépben. A legfrissebb infók szerint a tajvaniak Helio G99-es szettje hajtja majd az új táblagépet, ezt a nyolcmagos CPU-t használó 6 nm-es lapkát láthattuk a Realme 10-ben vagy a Redmi Padban is. Állítólag 8 GB memória és 128 GB tárhely jár majd a Realme Pad 2-ben mellé.

[+]

A táblagép 8360 mAh-s akkuval és 33 wattos töltéssel várható, rövid oldalán USB Type-C csatlakozó, melyet két hangszóró fog közre. Állítólag megmarad a négy hangszórós sztereó hangzás, a kiszivárgott képekből legalábbis erre lehet következtetni. Bár a képek alapján úgy tűnhet, két kamera van a hátlapon, a képek forrása azt állítja, hogy csak egy 20 megapixeles szenzorról van szó, az alsó kör LED fényt rejthet. Táblagép Android 13 rendszerrel érkezik, rajta a Realme UI 4.0-s felülettel, de hogy hány frissítést él majd meg az eszköz, arról semmit nem tudni.


[+]

A kijelző kapcsán nincsenek egyelőre infók, valószínűleg LCD panelről van szó. A kínai bemutató augusztusban várható, azt viszont nem tudni, hogy a nemzetközi értékesítés mikor kezdődhet. (A borítófotókon az első generációs Realme Pad látható.)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés