Képeken a Nokia G21 és G11

A G20-at és a G10-et váltó új készülékek első ránézésre nem sok különbséget rejtenek. Másodikra sem.

Twitteren keresztül napvilágot látott egy rakás jó, hivatalos termékfotó minőségű és jellegű kép a még be nem mutatott Nokia G21-ről és a kisebb testvér G11-ről. Az Unisoc lapkakészletével szerelt G21 nemrég teszten is járt, az FCC tanúsítványból pedig sikerült valódi fotókat is előásni a telefonról. Külsőre nem sok különbség lesz a G21 és a G11 között, egyedül a(z) “50 MP AI CAMERA” felirat hiányzik utóbbi hátlapjáról. Ettől függetlenül ugyanúgy három kamerával dolgozik majd a G11-es képalkotó rendszere is.

Hirdetés

A képekből a telefonok külsejéről kiderül, hogy elölről tök ugyanúgy néznek ki, texturált műanyag hátlapjuk kékes-zöld vagy barnás színárnyalatot kap, a G21-es kicsit sötétebb lesz. Amit korábbról tudunk, hogy a G21-ben az Unisoc T606-os processzora dolgozik majd 1,61 GHz-en, a Nokia Power User szerint opció, hogy a G11-be is ugyanez kerül. Az FCC adatai alapján tudható, hogy a hátlapi kamerák a G21-en 50 + 2 + 2 megapixeles felbontásúak lesznek, az előlapon pedig egy 8 megapixeles egység figyel majd.

Az egyik képen a Nokia G11 látható, arról könnyű felismerni, hogy kicsit világosabb a színe és a kamerák mellett nincs ott az 50 megapixeles felirat.Az egyik képen a Nokia G11 látható, arról könnyű felismerni, hogy kicsit világosabb a színe és a kamerák mellett nincs ott az 50 megapixeles felirat.Az egyik képen a Nokia G11 látható, arról könnyű felismerni, hogy kicsit világosabb a színe és a kamerák mellett nincs ott az 50 megapixeles felirat.Az egyik képen a Nokia G11 látható, arról könnyű felismerni, hogy kicsit világosabb a színe és a kamerák mellett nincs ott az 50 megapixeles felirat. Az egyik képen a Nokia G11 látható, arról könnyű felismerni, hogy kicsit világosabb a színe és a kamerák mellett nincs ott az 50 megapixeles felirat. [+]

Az FCC szerint a G21 dual SIM-es változata 4 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel érkezik, míg az egy SIM-kártyát befogadó változata 3/64 GB-os és 4/128 GB-os kivitelben is elérhető lesz. Az akkumulátor méretét 4900 milliamperórára ígérik a kiszivárgott adatok.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés