Új modellel bővült a Nokia G széria

A Nokia G11 Plus lényegében egy újrakiadott G11, csak magasabb felbontású főkamerával és alacsonyabb töltésteljesítménnyel.

Nem sok pluszt hoz a Nokia G11 Plus az alapmodellhez képest, de a jelenleg (még) legfrissebb Android 12 előrelépés, adott a három év, nagyon megbízható szoftvertámogatás, magasabb felbontású lett a főkamera, de a töltésteljesítmény visszaesett 10 wattra. Bár, elképzelhető, hogy a készülék amúgy tudja a 18 wattot, csak megfelelő adapter nem jár hozzá.

[+]

Egyébként megegyező méretű házba (164,8 x 75,9 x 8,5 mm) megegyező méretű, 6,5 hüvelykes HD+ LCD panel került szintén 90 Hz-es képfrissítéssel, ugyanaz a Unisoc T606 dolgozik 3 GB rendszermemóriával és 32 GB bővíthető belső tárhellyel, van jack, az akku továbbra is 5000 mAh, adott az IP52-es minősítés, a házlapi ujjlenyomat-ovlvasó és az NFC, csak a főkamerát cserélték le 50 megapixelesre a 2 megapixeles mélységszenzor mellől. A készülék augusztus végétől lesz elérhető a hazai piacon, de az árat egyelőre nem közölte a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Képeken a Nokia G21 és G11

    A G20-at és a G10-et váltó új készülékek első ránézésre nem sok különbséget rejtenek. Másodikra sem.

  • Nokia G10 és G20 - hibás gének

    A G széria első két modellje ismét nem egy erős ajánlat, bár a legalsó árkategóriában nincs nagy tolongás, úgyhogy a G10-nek még lehet esélye.

Hirdetés