Júliusban jön a Motorola kamerás szörnyetege

A 200 megapixeles kamerával szerelt Motorola Frontierről júliusban ránthatja le a leplet a gyártó. Most már tényleg.

Megerősítette egy új csúcskészülék érkezését a Motorola. A cég júliusban bemutatót tart, melyen ígéretük szerint a képi élmény új viszonyítási alapjait fektetik le. Ez az ígéret és a bejelentéshez csatolt poszteren látható hatalmas kamera arra enged következtetni, hogy a lassan fél éve pletykált Motorola Frontierről van szó, amiben a Samsung 200 megapixeles Isocell HP1-es szenzora dolgozik majd. A képalkotó pixelösszevonással és mélytanuláson alapuló algoritmussal dolgozik majd, képes lesz 12,5 vagy 50 megapixeles fényképeket készíteni. Videózás terén az Isocell HP1 8K felbontáson és 30 képkockás másodpercenkénti sebességen tetőzik.

A Motorola bejelentése az új készülék érkezéséről.
A Motorola bejelentése az új készülék érkezéséről. (forrás: Weibo) [+]

A Motorola Frontier 6,67 hüvelyk átlójú pOLED panelt kínál majd 144 Hz-es frissítéssel, belelyukasztva egy 60 megapixeles előlapi kamerával. A telefonban 8 vagy 12 GB operatív memória kaphat helyet, hozzá 128 vagy 256 GB tárhely jár majd, valamint az újonnan bemutatott Snapdragon 8+ Gen 1 rendszerchip. Az akkumulátort 4500 milliamperórásra jósolják, a töltés pedig vezetéken keresztül 125 wattal, vezeték nélkül pedig 30 vagy 50 wattal mehet majd a pletykák alapján. Az egyelőre nem ismert, hogy a telefon a távol-keleti piacra készül-e, vagy a nemzetközi vizeken is megküzd majd vele a Motorola.

A Motorola is egyike annak a 16 gyártónak, akiket a Qualcomm bejelentésén megemlítettek, mint az új Snapdragon lapkák iránt érdeklődőket.
A Motorola is egyike annak a 16 gyártónak, akiket a Qualcomm bejelentésén megemlítettek, mint az új Snapdragon lapkák iránt érdeklődőket. (forrás: Weibo) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés