Hirdetés

Jópofa reklám mutatja be a HTC One M8 BoomSound képességeit

Megérkezett hozzánk a HTC legújabb zászlóshajója, mely a One M8 nevet kapta. A szinte teljes egészében fémből készült házban számos érdekesség lakozik, nagyon erős hardver, kiváló kijelző, és különleges kamera jellemzi a tajvaniak újdonságát. A telefonra való nagy készülődésünk közepette a HTC oldalán rátaláltunk az M8-nak szentelt szekcióra is, ahol a készülék legfőbb képességeit mutatják be. A legmókásabb kétségtelenül a BoomSound részleg, ahol az M8 előlapon található sztereó hangszóróinak képességeit igyekszik szemléltetni a vállalat, méghozzá úgy, hogy előre elkészített videók között választhatunk. Összehasonlíthatjuk, hogy a masina hangosabb-e a kutyakölykök sírásánál, a hajszárításnál, a chipses zacskó kibontásánál, a kakasok kotkodálásánál, vagy még sok más különféle ricsajnál. Az oldal erre a linkre, vagy az alant látható képre kattintva érhető el, érdemes végiggörgetni a lehetőségeken.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés