Tényleg játéktelefonnak néz ki a HMD Barbie mobilja

Pedig valójában egy Nokia 2660 Flip, amin minimális módosításokat eszközöltek.

Augusztus 28-án jelenik meg a HMD egyik idei nagy dobása, már ha nevezhetünk így egy egyszerű nyomógombos kagylótelefont. Az MWC-n bejelentett Mattel-együttműködés keretében születik meg a Barbie mobil, amiről a kínai TENAA engedélyeztetési folyamatának során lőttek fotókat. Ezekből pedig látható az, amit sejteni lehetett, vagyis hogy a Nokia 2660 Flip kapott egy erősen rózsaszín külsőt, új fedlapi dizájnt és ennyi.

Hirdetés

A hátlapon hatalmas Barbie felirat és HMD logó. A fedlapon a kamerát és a LED segédfényt a sima 2660 Fliphez képest kicsit átrendezték, de a TENAA adatbázisában szereplő specifikációk alapján az 1,77 hüvelykes 128 x 160 pixeles külső TFT kijelző maradt.

Így néz majd ki a HMD által az MWC-n beharangozott Barbie mobiltelefonÍgy néz majd ki a HMD által az MWC-n beharangozott Barbie mobiltelefon Így néz majd ki a HMD által az MWC-n beharangozott Barbie mobiltelefon (forrás: Gizmochina) [+]

A Barbie esztétikát magáénak tudó modell rikító rózsaszínben készül, mérete 108 x 55 x 18,9 milliméter, és 123 grammot nyom. A hátlap eltávolítható lesz ennél is, így az akku kézzel cserélhető. A fotók alapján két SIM-et és microSD-t is fogad majd a telefon. A hálózatkezelés marad 4G/LTE vonalon, az operációs rendszerről egyelőre nem tudni. Ugyanígy az ár sem biztos, a pletykák szerint Európa 109 eurós címkével kapja majd meg a készüléket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés