iOS 16.3.1 alatt problémás lehet a Google Fotók használata

A legújabb iOS rendszer alatt egy hiba miatt nem minden esetben indul el a Google Fotók. Elérhető a frissítés, ami javítja.

Frissítette a Google az Apple eszközökre letölthető Google Fotók alkalmazást a héten, az Apple pedig az iOS-t. Viszont február 13-a óta azok, akik a legújabb iOS 16.3.1-es rendszeren próbálnák használni a programot, hibát tapasztalhatnak: a Fotók elindul, majd azzal a lendülettel össze is omlik. A hiba miértjére egyelőre nincs magyarázat, a Google viszont közölte, hogy széleskörű a probléma, tudnak róla és már dolgoznak a megoldáson. A cég ígérete szerint a Fotók 6.23.1-es verziója orvosolja a hibát, ez a hír megjelenésekor, február 14-én már elérhető és telepíthető az App Store-ból.

Frissítés: A Google Fotók 6.23.1-es verziója fent van az App Store-ban, telepítése után rendben működik az alkalmazás iOS 16.3.1-el is.

Az Apple az iOS 16.3.1-es frissítéssel hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tett elérhetővé, a frissítés után a Google többi szolgáltatása és alkalmazása (például a Gmail, Drive, Térkép) hiba nélkül működik az új iOS-verzióval. Az iOS 16.3.1-es frissítések között szerepel a Siri és a Lokátor hálózat kapcsolatának javítása, a balesetészlelés pontosságának javítása az iPhone 14 és 14 Pro modelleken, valamint annak a hibának a javítása, mely miatt az iCloud beállításai nem vagy helytelenül reagálnak azokban az alkalmazásokban, melyek az iCloudot használják.

Hirdetés