Íme az első Bang & Olufsen mobiltelefon!

A Bang&Olufsen napjaink egyik legkifinomultabb szórakoztató elektronikával foglalkozó cége. Az általuk készített eszközök nem csak a legújabb technológiák felvonultatásáról szólnak, hanem egyedi, letisztult, igazi skandináv desing-t kapnak. Épp ezért a Bang & Olufsen termékek nem kimondottan olcsóak.


Design és tartalom

 

A Samsunggal karöltve elkészült az első Bang & Olufsen mobiltelefon is, amely a Serene nevet kapta. A teljesen egyedi kialakítású készülék nem csak külsejében szemet gyönyörködtető, hanem a belső tulajdonságok is figyelemre méltóak, ezekhez pedig nem nehéz odaképzelni az ezer eurós árat sem.


Kommentár nélkül

 

A sötétszürke, kinyitható készülék a hagyományos telefonokra emlékeztető tárcsát kapott. A Samsungtól érkező 320x240 pixeles kijelző 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, és attól függően, hogy milyen irányban tartjuk a készüléket a kép megfordul. Érdekes, hogy az alapbeállítás az, hogy a kijelző van alul, a billentyűk pedig felül. A számgombok között egy navigációs tárcsa lapul, amely be is nyomható: ezzel vezérlehető a Serene menürendszere. A kialakítás egyébként csak azok számára meglepő, akik eddig nem találkoztak a gyártó termékeivel, a Bang & Olufsen ugyanis több vezetékes telefonjában is így oldja meg a vezérlést.


Forrás: www.serenemobil.com

 

A telefonban egy VGA kamera kapott helyet, van MMS támogatás és e-mail kliens is. A telefonkönyv 1000 bejegyzés tárolására képes, a szöveges üzenetek számára 200 férőhelyet biztosítottak a tervezők. A beépített memória mérete 3,7 megabájt, a tartalmakat pedig Bluetooth kapcsolaton keresztül is továbbíthatjuk.

Előzmények

Hirdetés