Honor blog: Augusztustól nálunk is elérhető a Honor 20!

A világ más részein már milliós tételben fogy az elérhető árú csúcsmodell, a mi régiónkba azonban a nyár utolsó hónapjában érkezik.

Az már a bejelentéskor is egyértelmű volt, hogy a Honor 20 egy igazán jó ár/érték arányú, minőségi anyagokból, kellemesen összerakott modell, frankó képalkotási adottságokkal, az viszont nem derült ki a bemutatón, hogy nálunk, Magyarországon mikor válik elérhetővé a mobil. Erre a hírre egészen mostanáig kellett várni: augusztustól kerül a hivatalos, hazai boltok polcaira a Honor 20, és bár konkrét árazást még nem közöltek, az szinte biztos, hogy a 6/128 GB-os változat eredeti, 499 eurónak megfelelő áránál nem kerül majd többe ez a modell.

Íme egy sima Honor 20, Midnight Black színbenÍme egy sima Honor 20, Midnight Black színbenÍme egy sima Honor 20, Midnight Black színben Íme a Honor 20, éjfekete színben [+]

Egyéb memória/tárhely kombinációkról egyelőre világszinten sem esett szó, és fontos megjegyezni, hogy egyelőre még csak a simáról esett szó hazánkat illetően, az egy-két extrával többet nyújtó, viszont lényegesen drágább Pro talán nem is fog megérkezni. A Honor 20 egyébként a világpiacon már kapható, Kínában két hét alatt több mint egymillió darabot adtak el belőle, Európa első számú piacain pedig szintén elindult a forgalmazás. Színek terén éfjeketét és zafírkéket választhatnak a felhasználók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Bemutatkozott a Honor 20 és 20 Pro

    A vállalat legkomolyabb eladásait hozó, számozott széria legújabb tagjai újfenn csúcsmodelles adottságokkal és kedvező árakkal érkeznek. Azt viszont még mindig nem tudjuk, hogy Magyarországra-e!