Több S6 edge-re van kereslet, mint amennyit a Samsung le tud gyártani

Hirdetés

Azt eddig is tudni lehetett, hogy óriási a szolgáltatói és végfelhasználói érdeklődés a Samsung Galaxy S6 és S6 edge iránt, olyannyira, hogy új becslések szerint 55 millió, vagy még annál is több fogyhat csak idén a duóból. Sőt: már arról is kiszivárogtak hírek, hogy a méltán népszerű edge-re többen szeretnék rátenni a kezüket, mint ahány ívelt védőüveget le tudnak gyártani a Samsung beszállítói, friss sajtóértesülések szerint azonban egy másik komponens miatt lehet készlethiány.

Különleges és meghökkentő Samsung Galaxy S6 edge formavilága
Szemrevaló és különleges a Galaxy S6 edge megjelenítője, azonban nem könnyű legyártani

A GForGames koreai források alapján úgy tudja, hogy a japán Alps Electronics gyártósorainak hatékonysága nem elég magas, így a hajlított érintőpanelek előállításába más vállalatok segítségét is igénybe veheti a Samsung. A cél a jelenlegi gyártókapacitás megháromszorozása. Egyébként csak márciusban és áprilisban 13 millió darab S6 és S6 edge gördül le a gyártósorokról, amelynek nagyobbik hányadát a hagyományos kijelzős variáns darabjai teszik ki. Az tehát, hogy a tetemes felárral megvásárolható edge-re is akkora az érdeklődés, mint az S6-ra, vélhetőleg jócskán meglepte a koreaiakat.

Azóta történt

  • „Törésteszten” járt a Galaxy S6 edge

    Az edge-et szorongató hölgy megelégelte az ívelt kijelzős Samsung készülék óvatos tapogatását, és megpróbálta azt a padlóval egyenlővé tenni.

  • Új gyártósort kapott a Galaxy S6 edge

    Nagyon gyorsan reagált a Samsung az S6 edge iránt mutatott, a vártnál jóval nagyobb keresletre, az ívelt megjelenítők előállításába máris bekapcsolódott egy új gyártósor.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés