Harmadjára 100 millió felett a Huawei

A kínai gyártók közül a Huawei szállított le először százmilliónál is több okostelefont egy naptári évben, és a 2015-ös teljesítményt 2016-ban és idén is megismételték. 2017-ben ráadásul már az első három negyedév alatt meglett a százmilliós mutató, összességében pedig 19%-os éves előrelépésről számolt be a gyártó ebben az időszakban, írja a China Daily. Az év első kilenc hónapjában a vállalat árbevétele 30%-kal nőtt, Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója pedig elmondta: a közép- és felső kategóriás szegmens globális növelésére kívánnak fókuszálni a folytatásban.


A Huawei Mate 10 Pro [+]

A China Daily megjegyzi: a Huawei júniusban és júliusban is beelőzte az Apple-t a piaci részesedés tekintetében, a második helyre fellépve a Samsung mögé, és megtartotta első helyét a Kínai Népköztársaság hatalmas piacán. A folyamatos növekedés részben az árban és méretben is szerteágazó porfóliónak köszönhető, a felsőbb és phabletes szegmensekben pedig a minap bejelentett Mate 10 família hozhat a negyedik negyedévben előnyös mutatókat.

A Porsche Design Huawei Mate 10
A Porsche Design Huawei Mate 10 [+]

Nálunk a Mate 10 Pro biztosan kapható lesz Huawei AI Engine-nel a fedélzeten, ami a Kirin 970 erejét  az EMUI 8.0 szoftverfelülettel kombinálja Android 8.0-s alapokon, az abszolút csúcsot pedig a Porsche Design Mate 10 képviseli, ismét egyedi formavilággal. Akad egy többféle néven bemutatott, Kirin 659-es phablet, amely Mate 10 Lite néven is elérhető lesz, míg egyes országokban a sima Mate 10 lesz megvásárolható.

Azóta történt

  • India beelőzte az Egyesült Államokat

    India a világ második legnagyobb mobilpiacává vált, ami elég sok mindent megmagyaráz. Például néhány igen szerény képességű készülék létét.

Előzmények

Hirdetés