Hajlítható ÉS csúsztatható panelt mutatott be a Samsung

A Flex Hybrid OLED-et a CES-en lehet elsőként megtekinteni.

A Samsung nemsokára a CES-en fogja bemutatni a most bejelentett Flex Hybrid OLED panelt, amely ötvözi a hajlítható technológiát a csúsztatható megoldással. A prototípus könyvszerűen nyílik, akárcsak a Fold széria, jobb oldalról viszont csúsztató mechanizmussal tovább növelhető a panel területe. A készülék 10,5 hüvelykre nyitható, így 4:3-as képarányt kapunk, szétcsúsztatva pedig  12,4 hüvelykesre növelhetjük a felületet 16:10-es képarány mellett.


[+]

Először az LG prezentált horizontálisan szétcsúsztatható megoldást, nemrég pedig a Motorola demózott hasonló koncepciót vertikális iránnyal. A két megközelítés, mármint a hajlítható és a csúsztatható panel párhuzamos integrálását elsőként a Samsung realizálhatja.


[+]

A CES-en egyébként a Flex Slidable Solo és a Flex Slidable Duet (a borítőképen látható) projekteket is meg lehete majd tekinteni, az első megoldás az egyik oldalról teszi lehetővé a 14 hüvelykes OLED panel 17,3 hüvelykesre való kiterjesztését, utóbbi pedig kétoldalról dolgozik, mint mondjuk egy expander.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés