Galaxy blog: Nézd 360-ban a vasárnapi Unpacked eseményt!

Február 21. este 7 óra az idei első Galaxy Unpacked gála startjának az időpontja, és bár még mindig nem hivatalos, azért elég egyértelműnek tűnik, hogy a Galaxy S7 és az S7 edge játsszák majd a főszerepet. No és a virtuális valóság, az első előzetes is célzott erre.


[+]

A Samsung most közölte a közvetítés részleteit mindazok számára, akik nem lesznek ott a helyszínen (azaz ránk ez nem vonatkozik). A Galaxy Unpacked PC-s közvetítése viszonylag könnyen elérhető, csak az alábbi linkre kell kattintani (katt), és amint indul az esemény, hagyományos és 360 fokos formulában is követni lehet azt, méghozzá négy helyszíni kamera közül választva és váltogatva.


[+]

Akik mobilon néznék a bejelentéseket, akkor sem kell aggódniuk, ha nem Androidjuk van (katt a zöld robotos változatért): iOS-re is letölthető a Unpacked 360 View app (katt). Valószínűleg azoknak lesz az esemény a legnagyobb élmény, akik egy Gear VR headsettel és egy kompatibilis Galaxy mobillal is rendelkeznek, ők ugyanis virtuális térben is nyomon követhetik a műsort. Nekik az Oculus Store-ból kell beszerezni a Unpacked 360 View appot. A hivatalos bejelentés után természetesen érdemes lesz oldalunkat is megtekinteni, igyekszünk saját bemutatónkat és helyszínen lőtt anyagainkat még vasárnap közzétenni.

Azóta történt

Előzmények