Galaxy blog: Ilyen lesz a Samsung új kaliforniai központja

Hamarosan átadják a Samsung új épületét, melynek a kaliforniai San José városa ad otthont. A háromszáz millió amerikai dollárba kerülő irodaház személyében a vállalat félvezetőkkel foglalkozó részlegének új észak-amerikai központját tisztelhetjük, funkcióit tekintve az említettek mellett marketingre fog fókuszálni.

Maga az épület óriási, a tízemeletes komplexumban több, mint tízezer négyzetméter áll a rendelkezésre, minden szükséges extrával felvértezve. Érdekesség, hogy az irodaépületben az új kutatólaborok mellett egy félvezetők gyártására szolgáló úgynevezett tisztaszoba is helyet kapott. Természetesen a szabadidős tevékenységek kedvelőiről sem feledkezett meg a gyártó, a fitnesszközpont mellett egy kosárlabdapályával felszerelt park is várja a sportolni vágyókat, melyek mellett több kávézót is találni.

Az építkezés közel két éve kezdődött, a tervek szerint pedig hamarosan el is készül az épület, jelenleg 85 százalékos az elkészültségi fok.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?