Galaxy blog: Galaxy Alpha, aligátorbőrben

A Samsung szeptemberben dobta piacra a Galaxy Alpha névre hallgató telefont, melyet a vásárlók és a sajtó egyaránt pozitívan fogadott, mi is kiszórtunk rá egy ajánlott plecsnit. A telefon egy vérbeli csúcskészülék, minőségi hardverrel és prémium anyaghasználattal, ám a kijelzője mindössze 4.7 hüvelykes képátlóval rendelkezik.

Bár külsőleg egyébként egy felső kategóriás készülékkel van dolgunk, a dél-koreai vállalat még egy lapáttal rátett a dologra. Franciaországban ugyanis piacra dobtak egy speciális verziót, mely aligátorbőr borítást kapott. Mindez négy színben érhető el, a sötétvörös (Free Lance Bordeaux), türkiz (Free Lance Bleu) és barna (Jean-Baptiste Rautureau Marron) mellett egy fekete (Jean-Baptiste Rautureau) változat is elérhető. Belsőleg nincs eltérés az alapmodell és az aligátorbőr borítással rendelkező kiadás között.

A speciális kiadású Galaxy Alpha egyelőre csak a Samsung francia weboldalán szerezhető be, az ára 649 euro (körülbelül 206 ezer forint), ami 80 eurós felárat jelent az alapmodellhez képest, legalábbis a francia piacot tekintve. A széria egyébként limitált, mindegyik színből száz darab vásárolható meg, így nem árt sietni, ha az ember aligátorbőrbe csomagolt mobilt szeretne.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Előzmények