Friss információk a Xiaomi Redmi 6 Próról és Mi Pad 4-ről

Hirdetés

Ezúttal azt tudtuk meg, hogy a Xiaomi Mi Pad 4 mesterséges intelligencia által vezérelt arcfelismerő funkcióval is büszkélkedhet a Snapdragon 660-as szett jóvoltából, amit az elvileg 5 megapixeles előlapi kamera intéz. A specifikáció egyelőre homályos, a 6000 mAh-s akkumulátoron és várhatóan 8 hüvelykes kijelzőn kívül nem bővelkedik az információban. A PlayfulDroid szerint két verzió lesz kétféle memóriakiosztással. A 4/64 GB-os modell 64 ezer forinton nyit, míg a 6/128 GB-os 84 ezer forinton WiFi-s és LTE variánsokban.

Képek a galériában!
Képek a galériában! [+]

Bár a PlayfulDroid gyakran pontatlan információkat közöl, így a fenti árakat például érdemes fenntartással kezelni, képeket viszont nem szokásuk hamisítani, ahogy az AndroidPure-nak sem. A Xiaomi Redmi 6 Prót ábrázoló előzetes pedig a Weibóról származik, úgyhogy annyi biztos, hogy a szenzorszigetet szoftveresen el lehet majd tüntetni. A  készülékről lőtt fotók pedig minden részletében megegyeznek a gyártó által közzétett renderképekkel, úgyhogy jó eséllyel nem csak a AndroidPure rajzolgatta őket.


[+]

Frissítés: Itt egy csokor kép a Xiaomi Mi Pad 4-ről is, ami szemmel láthatóan 16:10-es képaránnyal, ettől függetlenül viszonylag keskeny kávákkal várható. A képeket a GizChina halászta a Weibóról.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés