- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedis
tag
válasz eclipse19 #44 üzenetére
"Vegyük le az időt is? Meg a térerőt, meg a wifit is?"
Pont azokat nem venném le, de mondjuk a többi ikon nélkül talán meglehetne lenni. Idő, térerő, wifi mellett még 1-3 fontosabb elférne.Félre értés ne essék, nem vagyok noccs párti, de ellene sem vagyok.
Mondjuk lehet inkább látnék olyan telefont, ahol nincs also káva és a telefon felsőrészén lenne meghagyva a káva. Nem tudom mennyire lenne igényes kinézetű.
[ Szerkesztve ]
-
NorbixD
tag
A redmi note 3 telefonom addig nem cserélem le amíg nem adnak ki hasonló kategóriájú telefont USB-Cvel.
Nem értem miért erőltetik ez a idejemúlt microUSBt. Be kéne már tiltani
-
eclipse19
senior tag
Hát persze. Bele az ikonba.
Bolhapiszok méretben.
Ez egyrészt általában nem szabadon választható, másrészt annak semmi értelme.Az állapot sor azért van (kellene, hogy legyen), hogy ezek az infók látható méretben odaférjenek.
Vegyük le az időt is? Meg a térerőt, meg a wifit is?
Nem is kell állapotsor egyáltalán.
A lényeg, hogy legyen nocccsss.[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
Bass
addikt
Példának okáért ott a G4 ott még vittek egy kis észt a kinézetbe,lehet alkotni egyedit de azt nem biztos hogy el lehet adni. Most mindenki ezekert van oda ,majd lecseng idővel de amíg van bevetel belőle az utolsót is kisajtolják ebből a trendből. Mar csak noccsos okosóra kell meg noccsos tévé :-)
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
hegedis
tag
válasz Victoryus94 #40 üzenetére
Van értelme az alsó kávának. A kijelzőnek a kábele ott fordul vissza és ezt takarja el. Amint fent is lett egy kép linkelve az Iphone X ről, ők megtudták oldani, hogy a kijelző alját hajlították vissza. Ha értesz angolul, akkor MKBHD -re keres rá youtubeon és a legfrissebb videójában elmagyarázza a dolgot.
Kíváncsi vagyok, hogy milyenre tervezték a szoftveres gesztus vezérlést, ami a gombokat helyettesíti. Ha az jól sikerült, akkor nem hiányolnám a capacitive gombokat. A notchot meg szoftveresen fekete csíkra lehet állítani. Néhány ikon meg ott elfér, szerintem azt is meglehet szokni.
-
őstag
ez az első notch nagyobb márkától ami zavar mik azok a kávák semmi értelme
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
eclipse19
senior tag
Ha valaki végre meg tudná mondani, hogy mi értelme van ennek a ..... notchnak?
Érdemes 5mm képernyő hossz növekedésért cserébe az értesítési sávot teljesen tönkre ba**ni? (Már elnézést.)
Eddig is sokszor kevés volt a teljes szélesség, erre most a lekerekített sarkok (-2 ikon hely) mellé még ez is...
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Totheground #33 üzenetére
Olyan sokat masolgatsz? Vagy miert kell annyira?
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
KillBorn
senior tag
Itt vannak élő képek is! Szerintem nem olyan vészes élőben, mondhatni érdekes . MicroUSB lesz.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
totgab02
junior tag
válasz Totheground #26 üzenetére
Mert a cikkirok is latjak hogy ez bizony ronda akarmerrol nézed. Es hiaba van hogy meg lehet szokni meg kar rajta pattogni, nem szeretjuk a ronda telefonokat. Tovabba 2 ember létezik a foldon akit utalja a noccsot meg akit NEM ZAVAR , de aki direkt noccsos telefont keres olyat meg nem lattam de lehet van
[ Szerkesztve ]
-
NorbixD
tag
Mit lehet tudni az USB-ről? Lesz Type-C?
-
Victoryus94
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
Kár a notch-ért, biztos lesz piaca.
Érdekességképp kipróbálnám, de hosszútávon a fene se tudja. Habár ha a 4000-es aksi benne lesz, akkor ok, de akkor lehetett volna picivel erősebb vas.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Totheground
addikt
Mert az Apple hajlitott kijelzot hasznal (alul vissza van hajlitva), igy a vezerloelektronika mashogy van elhelyezve. Viszont mivel ez a megoldas se nem egyszeru, se nem olcso, ezt nem annyira masoljak.
@ szaszyka
Mert a cikkirok is adjak alajuk a lovat. Ha megnezed, minden ilyen telefonos hirnel direkt ugy van kiemelve a notch, hogy triggerelje az embereket, akiknek ez a legfontosabb az eleteben.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Victoryus94
őstag
Én se szeretem a Samsungot. Tele van pakolva egy rakat szar appal, nem szeretem a felületét sem, és túlárazottnak is tartom.
Persze utóbbit leszámítva mind szoftveres dolog, de már nincs sok türelmem a ROM-oláshoz. Egy megbízható stabil teló kell, ami szépen frissülget magától.
Ettől függetlenül bármelyik gyártó termékeiben lehet hibákat találni.
Pl. Xioami: Max 1 év garancia, nincs vízálló mobilja, a legtöbb készülékben maximum átlagos a kamera. MIUI felületet "nyugaton" kevesen szeretik, nem túl egyedi design... stbÉn pl azt nem értem, miért nincs olyan gyártó, aki 4.5-5 colos (vékony kávás) telót dob piacra 2-3GB RAM-mal, közepes CPU-val, kamerával, tűrhető akksival, 70k alatt.
A másik ami nagyon hiányzik a piacról egy MATT kijelzős mobil Fogalmam nincs miért, de ilyet még életemeb nem láttam sem LCD-ben, sem AMOLED-del.[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
A vastag Káva X Notch kombóhoz - ahogy a szerző is írta - már csak a sarokba préselt icopy függőleges dupla kamera szenzor hiányzott volna.
De mivel itt minden pipa, így tovább is lehet haladni szépen!Tim Cook köszönjük, remélem még jól alszol!!
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
szaszyka
senior tag
Sokan mit tudnak remegni azon a rohadt notch-on, mintha azon múlna a Világ jövője! Nem tök mindegy, hogy ottvan-e, vagy sem? Semmi mást nem lehet már olvasni telefonos oldalakon, csak a notch-ot!!! Hihetetlen!
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
Oneplus
csendes tag
Sziasztok,
Ha gearbest oldalon azt írják a szállításra, hogy "to Hungary Via Priority Line" akkor az azt jeleni, hogy nem vámolják a csomagot? Előre is köszi.
-
miqlas
őstag
Szerencsére a Xiaomi ontja magából az új készülékeket, így nem csak notch-os sz@rok érkeznek; pl. a MI A2
42
-
totgab02
junior tag
Mert ahhoz oled kell, plusz egy extra vaz meg az kepernyo megvilágítást is mehez megoldani szoval a lenyeg hogy nem olyan egyszeru alul is elhagyni mint latszik azoknak a kavaknak komoly funkciója van a telefon strapabirosagaban meg a kijelzo mukodteteseben. Ha megfigyeled az xnek se kavamentes csak egyforman vastagabb de annyora hogy ne legyen feltuno
-
totgab02
junior tag
Ha be akar vagodni akkor az a notch vagodjon onnak ki
Elviselem, nem ez alapjan valasztok telot van nocsi vagy nincs nocsi de ilyen vastag felso oldalso kavakkal nagyon ronda
-
Griff55
senior tag
Egyébként ez valami apple által levédett licensz, hogy alul is keret nélküli?, vagy a többi gyártó miért hagy alsó kávát??
(Régen emlékeim szerint volt valami hiszti az alsó és felső kávák arányáról a samsung és az apple között, de lehet rosszul tudom, csak most ez jutott eszembe)PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
törölt tag
No offense, de szerintem elég ocsmány.
[ Szerkesztve ]
-
Palos
tag
Ez jó ronda lett, ennél még a redmi 5 is sokkal jobban néz ki.
-
Griff55
senior tag
válasz DiamondBack #8 üzenetére
Majd amikor jönnek az alsó noccsos telefonok is...
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Griff55
senior tag
válasz DiamondBack #4 üzenetére
Én már eljutottam arra a szintre, hogy megbarátkoztam a notch gondolatával. Lassan már nem lesz alternatíva arra, hogy noccstalan telefonunk legyen... Következő készülékem "noccsos" lesz. Samsung nálam szóba se jöhet, a többi gyártó meg ezeket tolja 1000-el... Ezt is meg lehet szokni
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
t72killer
titán
Nézz körül mondjuk a 2006-2008 táján kidobott telók között. HTC HD/Kaiser, Blackberry, Iphone - és mindegyiket vették.
Leginkább az lehet a baj, hogy ellaposodott a fejlesztés és nem mernek minimális kockázatot se vállalni a gyártók, inkább erősítik a csordaszellemet.
#6: a legalsó 6-szögből lehetne valami jót kihozni.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Jhonny06
veterán
válasz DiamondBack #4 üzenetére
Most őszintén, még hányféleképpen nézhet ki egy telefon? Nem is értem azokat, akik minden évben valami teljesen új design-t várnak, különben "minden telefon ugyanúgy néz ki, semmi innováció" blabla..
-
Hát ez így nagyon ocsmány, hogy a notch mellett ott van egy óriási alsó káva is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
juuzer
addikt
Ne már
Vamos a la playa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó kártyafüggetlen iPhone 13 128 GB, éjfekete + tokok, fólia
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok