2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Force Touch kijelzőt kaphat a Huawei Mate S

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: OppoMart

Már csak néhány nap és bemutatkozhat a Huawei Mate S, ami a gyártó legújabb csúcsphabletje lesz, ráadásul nyomásérzékelős kijelzőt kaphat.

Hirdetés

Szeptember 2-án, a berlini IFA kiállítás alkalmával mutatkozhat be a Huawei új csúcsphabletje, amit korábban Mate 7S-ként ismertünk, de az Oppomart adatai szerint szimplán Mate S-ként láthat napvilágot. Az AnTuTu már korábban sok információt elárult a közelgő mobilról, a fent említett webáruház azonban tartogatott még meglepetéseket, többek között kiderült, hogy a Mate S 5,7 hüvelykes, Full HD felbontású érintőkijelzője Force Touch technológiát kap, amit az Apple Watch esetén már láttunk, de nagy valószínűség szerint az „iPhone 6S" is rendelkezhet vele.

Force Touch technológiát kaphat a Huawei Mate S

A Force Touch lényegében egy nyomásérzékelős kijelző, ami képes megkülönböztetni azt, hogy csak finoman érünk hozzá vagy erősen nyomjuk meg, ennek segítségével pedig villámgyorsan hozhatunk fel menüket, hívhatunk elő új funkciókat. A Huawei Mate S burkolata alatt egy HiSilicon Kirin 935 lapkakészlet kaphat helyet (bár volt már szó Kirin 950-ről is), amihez 3 gigabájt RAM és 64 gigabájtnyi belső tárolóegység tartozik. Ha hihetünk az Oppomart információnak, akkor a készülék hátlapján az ujjlenyomat-olvasón kívül egy 20 megapixeles kamera lapulhat, az előlapján pedig egy 8 megapixeles kamerát találhatunk. A 4100 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező phablet Android Lollipop 5.1-es verzióval kerülhet piacra, amihez pedig az Emotion UI legfrissebb, 3.1-es verziója tartozhat. Az oldalon 599 dolláros árcímke szerepel, ami egyéb költségek nélkül átszámolva 165 000 forint körüli összeget jelent.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.