2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Információmorzsák a Gionee M6 Plusról

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A Gionee néhány nap múlva hivatalosan is bemutatja az M6 és M6 Plus készülékeket, viszont már most felfedtek egy lényeges részletet a titokzatos vaskosabb változatról.

Hirdetés

A kínai Hírközlési Hatóság jóvoltából már két hete megismerhettük a Gionee legújabb, felső kategóriás készülékének legfontosabb paramétereit, az M6 hivatalos bemutatása viszont csak keddre várható. A sajtóeseményen ellenben nem csak az 5,5 hüvelykes Full HD AMOLED kijelzővel, Snapdragon 652-es chipsettel, 4 GB RAM-mal és 32 GB, nem bővíthető tárhellyel szerelt M6 lesz a fő attrakció, hanem a készülék pluszosított változata is bemutatásra kerül.

Eddig nem sokat - pontosabban semmit - nem tudtunk az M6 Plus-ról, pusztán a létezését kezelhettük tényként, ahogy arról is csak találgatni lehetett, hogy mennyiben és milyen szempontból lesz több az alapmodellnél, ami 152,3 x 75,3 x 8,4 milliméteres és 185 grammos dimenzióival eleve nem tűnik kicsinek. A Gionee által ma közzétett előzetes alapján viszont annyit már biztosan tudunk, hogy az M6 Plus egészen impresszív, 6020 mAh-s akkumulátort foglal magába, noha a sima M6 sem lesz éppen fáradékony a maga 5000 mAh telepének köszönhetően. Ezen kívül sajnos nem jutunk közelebb az igazsághoz, bár feltételezhetjük, vagy legalábbis bízunk benne, hogy az M6 legfontosabb készségeivel, mint az ujjlenyomat-olvasó a nagy testvér is rendelkezni fog.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.