Elterjedhet a mobil filmnézés

Hirdetés

Ahogy egyre fejlődnek a mobiltelefonok multimédiás képességei, úgy terjednek az ezeket meglovagoló szolgáltatások és eszközök is. A képen látható MicroOptical szemüveget októberig az újonnan megjelent Samsung D600 mellé csomagolja az Orange.


Ilyen vidámak lehetünk

 

A francia szolgáltató nem csak a kiegészítővel lepi meg vásárlóit, hanem kedvezményes letöltési lehetőségeket is kínál, melyek használatával rengeteg új mozgókép szerezhető be. A miniatűr szemüveg két 320x240 pixeles apró képernyőt rejt, melynek segítségével sokkal élvezetesebb a filmnézés, mint ha csupán a mobiltelefon képernyőjére hagyatkozunk.

A kimondottan könnyű szerkezet kicsit cyber kinézetet kölcsönöz a felhasználónak, ám a gyártó állítása szerint akár az utcán is bátran viselhető, hiszen kialakítása révén könnyedén el lehet látni mellette, így kevéssé valószínű, hogy videó nézése közbn villanyoszlopnak ütközünk. Arról azonban nem szól a fáma, hogy mennyire fárasztja a szemet a fókusztávolság állandó változtatása, ám mindenképpen kellemes időtöltést kínál a kütyü például utazás, vagy várakozás közben.

A kiegészítőt egy vékony kábel köti össze az akciós D600-zal, három darab AAA ceruzaelem működteti, amellyel öt órán keresztül nézhetünk filmet.

Előzmények

Hirdetés