Bővít a Balatonnál a Vodafone

Hirdetés

Jelenleg már 19 balatoni településen érhető el a vállalat vezeték nélküli internetes hálózata, míg július végére ez a szám várhatóan 28-ra emelkedik. A Balaton körül ráadásul mindenhol elérhető az akár 1,45 mbit/s feltöltési sebességet biztosító HSUPA-rendszer, amivel bárki villámgyorsan feltöltheti nyaralási képeit, kedvenc videóit, hogy azokkal is megoszthassák a nyaralás élményét, akik otthon maradtak.
A Vodafone mobilinternetes szolgáltatása egyre népszerűbb az ügyfelek körében, hiszen június eleje óta mintegy 50 százalékkal nőtt a naponta eladott mobilinternetes-csomagok száma. A siker abban is megmutatkozott, hogy egy év alatt a Vodafone HSDPA-forgalma a Balaton környékén közel 17-szeresére növekedett. A szolgáltatást a Vodafone ezen a héten Hévízen, Balatonőszödön és Vonyarcvashegyen is elindítja. Június eleje óta a következő Balaton-környéki települések és további kirándulóhelyek csatlakoztak a hálózathoz: Balatonalmádi, Balatonkenese, Balatonlelle, Balatonszárszó, Balatonszentgyörgy, Badacsonytördemic, Balatonfenyves, Dorog, Eger, Esztergom, Orosháza, Salgótarján, Szántód, Százhalombatta, Taksony, Tata, Tihany, Tokaj, Velence és Zánka.
A Vodafone HSDPA-hálózata jelenleg 131 településen érhető el az ország egész területén. A teljes lista a www.vodafone.hu/internet weboldalon érhető el.

Azóta történt

Hirdetés