Blade Q trió érkezett

Hirdetés

Manapság szinte minden valamirevaló okostelefonból készül egy „mini” és egy „maxi” változat is, melyek rendszerint hosszú hónapokkal az eredeti variáns piaci premierje után kerülnek leleplezésre. A ZTE azonban úgy tánik, hogy nem akarta húzni a potenciális vásárlók idegeit, éppen ezért a Blade Q mindhárom változatáról egyszerre rántotta le a leplet. A trió közös jellemzője a maximum 1,3 GHz-es órajelen futó két Cortex-A7 magot és Mali-400 grafikus gyorsítót tartalmazó MediaTek MT6572 processzor, 1 GB RAM, 4GB belső memória, 720p felbontású videók rögzítésére alkalmas 5 megapixeles fő és VGA másodlagos kamera, valamint az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer használata. A Blade Q Mini ezen túlmenően 4 hüvelykes, 480 x 800 képpontos kijelzőt és 1500 mAh kapacitású akkumulátort kapott, a Blade Q 4,5 hüvelykes 480 x 852 képpontos kijelzőt és 1800 mAh kapacitású akkumulátort, a Blade Q Max pedig azonos felbontású, ám 5 hüvelykes megjelenítőt és 2000 mAh kapacitású cellát kapott. A három készülék piaci premierjének időpontja és várható ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Grand S Flex

    Európában debütált a ZTE mérsékelt árfekvésű 4G LTE modemmel felvértezett okostelefonja.

  • Nubia Z5S – november 19-én

    Napokon belül bemutatkozik a ZTE öthüvelykes Full HD kijelzővel szerelt okostelefonjának Snapdragon 800 processzorral felturbózott változata.

Előzmények

  • ZTE Grand S Flex - ipari kéziszerszám

    A kínaiak újdonsága már LTE támogatással érkezik, a szoftveres sebesség viszont valamiért nem az igazi, pedig mind hardveres, mind kijelző téren ígéretes a telefon.

  • ZTE Blade V - négyhengeres energia

    A kínaiak véglegesítették a korábban nálunk járt terméküket, viszonylag nagy külső, négymagos hardver jellemzi, ráadásul az árcímke is vonzónak mondható.

  • Új ZTE Nubia Snapdragon 800 processzorral

    A Qualcomm legfürgébb processzora köré épülhet a ZTE novemberben debütáló csúcsmodellje.

  • Mobilarena TV: ZTE Blade Super

    A ma bemutatásra kerülő ZTE újdonság kétmagos processzorral, 4,5 hüvelykes HD IPS kijelzővel és némileg visszafogott árazással próbál domborítani.

Hirdetés