Bemutatkozott az Xplora XGO3

A norvég gyártó új okosórája vidám színekben, fejlett adatkommunikációs képességekkel érkezett meg.

Az Xplora rendkívül gyakorlott a kicsiknek (5-12 éves korosztály) szánt okosórák terén, legújabb modelljük pedig az Xplora XGO3, amely az XGO2-höz képest magasabb felbontású kamerát (2MP), nagyobb akkumulátort és hosszabb üzemidőt (850 mAh), pontosabb helymeghatározást (GPS ) és nagyobb belső tárhelyet (4 GB) kínál, miközben az óra vékonyabb és könnyebb is, mint az elődmodell.


[+]

Az nanoSIM-mel is használható, de eSIM támogatással is felszerelt Xplora okosórák strapabírók, az XGO3 IP68-as minősítéssel és megerősített tokozással rendelkezik, amely öt különböző színben választható. A készülék konfigurálása a szülők telefonjára telepítendő társalkalmazáson keresztül történik, ahol az ébresztőt, iskolai üzemmódot, az elérhető kontaktokat és a biztonságosnak jelölt útvonalakat és helyeket is kezelhetik.


[+]

A készülékről kizárólag az engedélyezett kontaktok felé indítható vagy kontaktoktól fogadható hívás, nem telepíthetők közösségi média alkalmazások és az internet sem elérhető, az óra helyzete viszont bármely időpillanatban lekérhető az appon keresztül, illetve értesítést küld, ha a gyermek a biztonságosnak jelölt zónán kívülre téved. Az aktívabb életmódot az Xplora Goplay gamifikációval és valódi jutalmakkal is igyekszik ösztönözni, amelyekre az 1000 lépésenként járó Xplora érmékkel lehet szert tenni.

Az Xplora XGO3 60 ezer forintért rendelhető meg a gyártó hivatalos, magyarországi oldaláról, illetve a Media Markt kínálatában is megtalálható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés