Bemutatkozott a Xiaomi Redmi 4X is

A  Leadcore-ral közösen fejlesztett Surge S1 lapkakészlettel szerelt Xioami Mi 5c mellett bemutatkozott a határozottan kellemes árazású, de ahhoz képest igen jól felszerelt Xioami Redmi 4X. A Redmi 4X specifikáció alapján nagy vonalakban egy hosszú üzemidejű, egészen prémium anyaghasználatú, ujjlenyomat-olvasóval szerelt belépő szintű készüléknek tűnik. A 139,24 x 69,96 x 8,65 milliméteres házba egy 4100 mAh-s akkumulátort sikerült szerelni, amit elvileg a Qualcomm Quick Charge 3.0-s szabványa szerinti tempóban tölthetünk.


[+]

A 2.5D kialakítású előlapi üveg mögé 5 hüvelykes képátlójú, HD felbontású panel került, míg a fémházba a Snapdragon 435 nyolcmagos, maximum 1,35 GHz-re skálázott lapkája 3 GB rendszermemória és 32 GB belső tárhely társaságában. Ez mondjuk a vastagabb verzió, az alapmodell 2/16GB memóriakiosztással gazdálkodik, mindkét kiszerelés akár 128 gigabájtos microSD kártyával bővíthető, a két SIM-foglalattól függetlenül.


[+]

Kamerákból 13 és 5 megapixeles került, a hátlapi mozgáskövető autofókusszal és LED villanóval kiegészítve. Adatkommunikációra a micro- és nanoSIM kártya által biztosított lehetőségeken kívül kétsávos WiFi is rendelkezésre áll, Bluetoothból pedig 4.2-es verzió. A navigáció minden elérhető műholdrendszerre rálát, valamint földi routerek és hálózatok jelei is besegítenek. Ha a Miui.com nem téved, még infraport is van. Az arrafelé újabban igen kedvelt cseresznyevirág színen kívül aranyban és feketében is elérhető készülék alapverziója (2/16 GB) 102 dolláros, míg a 3/32 GB-os kiszerelés 130 dolláros áron nyit. Ez pillanatnyi árfolyamon nettó 29 ezer és 37 ezer forintnak megfelelő összeg.

Azóta történt

Hirdetés