Üzemidőbajnoknak készül a Nubia N3

Hirdetés

A Nubia továbbra is a ZTE almárkája, egy ideje azonban a Nubiák egy részét más márkanévvel is meg lehet találni bizonyos piacokon, hozzánk Archos brand alatt látogatott el néhány ilyen termék. Elképzelhető, hogy a most bemutatott Nubia N3-mal is hasonló körülmények közt fogunk találkozni.


[+]

Az 5,99 hüvelykes, 18:9-es, 1080 x 2160 pixel felbontású érintőkijelzővel szerelt phablet a jól bevált, üzemidőmobilos receptet követi: Qualcomm Snapdragon 625 rendszerchip, árához képest modern gyártástechnológiával, kiváló energiagazdálkodással, mindehhez pedig egy hatalmas, 5000 mAh kapacitású akkumulátor. Dimenziókat és tömeget még nem írtak hozzá, a 18 W-os gyorstöltést azonban külön kiemelték.


[+]

4 GB RAM és 64 GB-os belső tároló teljesít benne szolgálatot, ez utóbbi microSD-vel bővíthető. Android 7.1 Nougat rendszerre épül a jól használható Nubia-felület. A hátlapon dupla kamera és ujjlenyomat-olvasó látható, kamerapúp nincs, szimpla ledes vaku és zajszűrő mikrofon viszont van. Előre 16 megapixeles kamera jutott. Kínában március 24-étől indul a forgalmazás, fekete, arany és piros színekben, eddig ismeretlen áron.

Előzmények

  • Nubia N1 - nem mindegy

    Amióta a ZTE almárkája újra elérhető itthon, egyre-másra jönnek a különböző középkategóriás termékek. Az N1 lassan egy éve mutatkozott be, de pont ezért lehet ütőképes, ráadásul óriási akkut kapott.

  • Nubia M2 lite - előnyös alak, rossz diétával

    Több szempontból is szimpatikus a Nubia felső-középkategóriás ajánlata – szép, méretes a tárolója és nagy felbontású a szelfikamerája. Egy ponton azonban túl szorosra húzták a nadrágszíjat.

Hirdetés