Befejeződött az N90 felhasználói tesztje

Bár mi már kiveséztük, mégis csak a napokban fejeződött be a Nokia N90-es telefon tesztelése, melynek során a regisztráló Club Nokia tagok sorából véletlenszerűen kiválasztott tesztelők 3 hétig használhatták a Nokia egyik legújabb multimédiás mobiltelefonját.

A Nokia N90 mobiltelefon tulajdonságai közül leginkább a kijelző olvashatósága, színminősége, a felhasználási felület és az egyedülálló Carl Zeiss lencsék nyerték el a tesztelők tetszését. További pozitív tulajdonságai közé sorolták a telefon küllemét, formáját, valamint az újdonságnak számító csuklós mechanizmust. A kipróbálók a készüléket átlagosan 4,52 ponttal értékelték az 5 pontos skálán.

A Club Nokia eddigi tesztjei (Nokia 6600, Nokia 6260, Nokia 9500 Kommunikátor, Nokia 6680, Nokia 8800), valamint az N-Gage QD közönségtesztje és a Nokia 9300 folyamatban lévő, üzleti felhasználóknak szánt tesztprogramja után ez a nyolcadik alkalom, amikor a Nokia új készülékének bevezetését termékteszt kíséri Magyarországon. Ennek keretében a vállalat az érdeklődő mobiltelefon használóknak, illetve a Club Nokia hűségprogram tagjainak elsők között biztosít lehetőséget arra, hogy több héten át kipróbálják a készüléket. A Nokia a fogyasztók számára biztosított exkluzív tesztelési lehetőséggel egyben új marketing eszközt teremtett a fogyasztók közvetlen elérésére.

Néhány szó szerinti vélemény:

"Egy nagyon jó készülék! Remek funkciókkal, fantasztikus fényképezőgéppel, szép grafikus menüvel, jó kijelzővel. Külön tetszik a külső színes kijelző."

"Gyönyörű készülék, briliáns kijelzővel."

"Amikor megláttam a telefont, megijedtem óriási méretétől, aztán mégis levett a lábamról, az a színes és látványos kijelzője és a menüje, amivel szembetaláltam magam. ...Hihetetlenül hasznos egy olyan üzletember számára, aki a táblázatkezelő és szövegszerkesztő programot nem csak az irodában kénytelen használni."

"Amikor a tesztelésre jelentkeztem, arra voltam kíváncsi, hogy valóban tud-e mobil irodaként működni ez a készülék. Nekem bevált."

Néhány idézet magunktól

Eddig tartott a Nokia sajtóközleménye. Mi nem voltunk ennyire elájulva a modelltől, lássuk az érem másik oldalát is:

"Az N90 baromi nagy dög. Összecsukva is simán nagyobb egy Sharp
GX-30-nál, de hogy házon belül maradjunk, a 6260 is kecses kis játéknak
tűnik mellette."

"Az N90 kijelzője technikailag kétségtelenül a legjobb, amit eddig mobiltelefonban láttunk."

"Az ikonok szépek, a szövegek viszont olyan picik, hogy viszonylag fiatal szememnek is nehézséget okozott."

"...Itt ért bennünket egy elég döbbenetes felfedezés: a telefonban nincs rezgő üzemmód."

"...érthetetlen, hogy ilyen bosszantó apróságok hogyan ronthatnak el egy
alapvetőn igen ütős telefont, mint a gyenge akksi, vagy a rezgőmód
hiánya."

 

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés