Barca mezbe bújt az Oppo Reno

Az FC Barcelona rajongói örvendezhetnek: a katalán klub színeiben pompázik az Oppo Reno 10x Zoom különkiadása.

Egyre több európai piacon van jelen a kínai Oppo, amely például a Grand Slam tornákon is előszeretettel reklámozza portékáit. Most viszont nem Roger Federer vagy Novak Djokovic különkiadás, hanem egy futballklub témájú változat érkezett: íme, az Oppo Reno FC Barcelona Edition.


[+]

Konkrétan az Oppo Reno 10x Zoom öltözött a katalán klub színeibe: ez ugyebár egy noccs és kameracsepp nélküli, csupa kijelző csúcsmobil 6,6"-es FHD+ AMOLED panellel, Snapdragon 855-tel, 8 GB RAM-mal és 256 GB-os tárolóval, amihez 4065 mAh-s telep passzol.


[+]

Az előlapi kamera nem is előlapi ugyebár, mert a szelfiegység felülről pattan elő 16 megapixeles felbontáson. Hátul a 48 megapixeles főkamerához 8 megapixeles ultraszéles optika társul, illetve periszkópos zoomegység 130 milliméteren – a 10x-es zoom digitális rásegítéssel jön össze.


[+]

Nem csak a fém/üveg ház festése, a főképernyő háttere és a kiegészítők egész sora a katalán klub színeit viseli, úgyhogy biztosan lesz olyan rajongó, aki a Reno FC Barcelona kiadását meglátva pénztárcájában vagy bankszámláján kezd kotorászni, ahol nem kevesebb, mint 900 euróra kell lelnie.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés