Hirdetés

Bada blog: Terjeszkedik a Samsung Apps

Tovább terjeszkedik a dél-koreai gyártó alkalmazásboltja, a Samsung Apps kapuja a mai nap folyamán több, eddig a listában nem szereplő országban is megnyitotta kapuit. A változások egyaránt befolyásolják a fizetős, illetve az ingyenes programok elérhetőségeit. Emellett két külön részleg is megnyílik, melyek az afrikai, illetve arab országokat célozzák meg.

A fizetős alkalmazások elérhetőségi listája hat országgal bővült, így immár összesen 56 országban használhatjuk ki a Samsung Apps szolgáltatásait. A mostani körben Japán, Kazahsztán, Lettország, Észtország, Izrael és Luxemburg került be a rostába. A fizetési módok esetében is történt előrelépés. A szöveges üzeneten keresztül történő vásárlás nyolc további országban, többek között kis hazánkban is elérhető lesz majd; emellett Szlovákiában, Görögországban, Bulgáriában, Lettországban, Észtországban, Izraelben és Luxemburgban is lehetővé vált az SMS alapú fizetés. A bankkártyás vásárlás pedig immár Japánban és Kazahsztánban is elérhető. Kis hazán esetében további változás, hogy a fizetési zóna (price tier) is megváltozik majd.

Az alkalmazásboltban található ingyenes tartalmakhoz történő hozzáférési kör is bővült, a listán immár 67 ország szerepel. Ezek mellett két további kisebb bolt nyílik a Samsung Apps-en belül, melyek az arab és az afrikai országokat célozzák meg, ezek egyenként 12, illetve 15 új terület felé nyitják meg a kapukat. A változások a mai napon léptek életbe.

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények