Az előzetes a körvonalakat, a kémfotó az egész Edge 40-et megmutatja

Küszöbön a start, hivatalos kedvcsináló is érkezett az új Edge szériához.

Szinte biztos, hogy a hamarosan startoló Motorola Edge 40 Pro a kínai Moto X40 nemzetközi átirata lesz, így az itt végigvett specifikációt tulajdonképpen hivatalosnak vehetjük. A sima Edge 40 adatai is kiszivárogtak, ez pedig egy teljesen új mobilnak ígérkezik ázsiai felmenő nélkül, ami nem jelenti azt, hogy nem lesz menő, igaz: két negatív változás is szóba került.


Az Edge 40 (forrás: The Tech Outlook) [+]

Egyfelől az 50 megapixeles főkamera mellé idén nem 50, hanem csak 13 megapixeles ultraszéles kamera kerülhet, teleobjektívet újfent nem kínálva, másfelől az alapár 450-ről 600 euróra ugorhat, ami tekintélyes drágulás. Viszont a szemrevaló dizájnnal lebukott telefon számos ponton erősíthet: ilyen a bejelentésre váró Dimensity 8020 chip, amit valószínűleg nem kevert össze a kémforrás a 8200-as lapkával.


Forrás: The Tech Outlook [+]

Jól hangzik a 144 Hz-es HDR10+ pOLED panel 6,55"-es képátlóval, 1200 nites fénysűrűséggel és FHD+ felbontással. Kipipálhatja az alapmodell a sztereó hangszórót és az IP68 védelmet, a 4400 mAh-n kissé szűkösnek tűnő telep pedig 68 wattos töltéstámogatást és passzoló adaptert, valamint 15 wattos vezetékmentes opciót kaphat.

A Motorola egyelőre titkolózik a pontos bemutatódátumról, az új Edge család érkezését viszont már sejteti a közösségi felületeken. Nyilván a Snapdragon 8 Gen 2-es csúcsmodellen lesz a hangsúly, melynek az ára 900 euróra nő a tippek szerint, ám akárcsak tavaly az Edge 30 Fusion, úgy idén is egy olcsóbb modell nyerheti a házi ár/érték csatát.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés