Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: lezuhant két Meizu ára

Hirdetés

Advertisement

Amolyan titkos favoritként szokott előkerülni a Meizu, ha a kártyafüggetlen piacon kell javasoljunk ár/érték arányban jónak tekinthető termékeket. Az M6 és az M6 Note már régóta kapható az olcsóbb kategóriában, a tavalyi év végére érkeztek meg a komolyabb szerkezetek, egymás után tudtuk tesztelni az X8-at és a 16th-t. Utóbbival nagyon elégedettek voltunk ugyan, de a kamerája nem hozta az elvárt szintet, nemrég viszont érkezett egy frissítés, ami elsősorban erre fókuszál. A felhasználói visszajelzések alapján javult is a képalkotási képesség.


[+]

Innentől viszont talán sokaknak újra a látókörébe kerülhet a készülék, aminek most erősen csökkent az ára. A 6/64-es változat esetében ez 134 900 forintról 114 900 forintra mérséklődött, a 8/128-as kiszerelésnél ennél is nagyobbat esett az ár, a korábbi 159 900 forintos szintről 129 900 forintra változott. Ezzel együtt a középkategóriás X8 is kedvezményesebben hozható el, a 4/64-es verzió 79 900 forint helyett 69 900 forintot kóstál, ennek combosabb változata, a 6/128-as modell az eddigi 94 900 forintos árszintről 79 900 forintra esett. Mindkét készüléket az Eustock forgalmazza, ott is lehet ezeket megrendelni.

  • Kapcsolódó cégek:

Előzmények

  • Meizu X8 - mindig van egy „de”

    Remek utazósebességgel futott be a Meizu noccos mobilja a felső-középkategóriába, és a bevágás még csak nem is nyújtózkodik túlzottan. A logika mégis megborul, de nem vészesen.

  • Meizu 16th - sweet sixteen

    A Meizu normál méretű csúcsmodellje rengeteg pozitív és közkedvelt tulajdonsággal bír, a multimédia viszont nagyon nem az erőssége.

Hirdetés